Business Club en Clinics

 

Een golfinitiatie is een zeer leuke activiteit om als Teambuilding te organiseren.

Offertes kunnen volledig naar wens opgemaakt worden. Er kan ook steeds gecombineerd worden met een lunch of diner in onze brasserie of feestzaal.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte, kunt u steeds contact met ons opnemen via initiatie@wellingtongolf.be

 

 

In 2013 kende Wellington Business Club haar eerste levensjaar.

 De leden van de Business Club betalen een vaste jaarlijkse bijdrage (1250 euro excl. BTW), waarin lidgeld, een pakket greenfees, publiciteit en mogelijkheid tot deelname (met 2 personen) aan de maandelijkse Business Club Golf Competities inbegrepen zijn. Deze 9-hole competities vinden plaats op de eerste vrijdag van elke maand, met afslag om 16u00.

Na het wedstrijdje is er telkens een “netwerk moment” in het clubhuis. Tijdens de wedstrijden kunnen de leden-bedrijven ook een klant of medewerker uitnodigen voor een golfinitiatie. Wie interesse heeft om lid te worden kan informatie krijgen aan het onthaal van Wellington Golf. Het aantal plaatsen is niet onbeperkt!

Bij Wellington golf kunnen bedrijven of verenigingen een golfinitiatie organiseren. Een golfinitiatie voor medewerkers of (klanten)relaties wordt altijd erg geapprecieerd door de deelnemers, en er zijn weinig plaatsen die zo geschikt hiervoor zijn als Wellington Golf. Door de uitzonderlijk grote, overdekte driving range kunnen ten allen tijde clinics georganiseerd worden voor groepen tot 40 personen. Maar we kunnen ook groepen tot 70 personen en zelfs meer aan, indien dit gecombineerd wordt met de talrijke andere incentive-mogelijkheden in Oostende, zoals met de buren van VVW Inside Outside op het sportstrand recht tegenover de golfclub.

Voor meer info hierover stuurt u best een mail naar het onthaal info@wellingtongolf.be .