Golfnieuws

Gepost op dinsdag, 20 juni, 2017 in categorie:
Op 2 juli organiseren we na de "Children's Hope Cup by Vancoppenolle brillen" een Salad Bar. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op zaterdag, 17 juni, 2017 in categorie:
Op 25 juni organiseren we na de "Captain's Prize" een BBQ. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp De BBQ zal starten vanaf 15u30. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op donderdag, 27 april, 2017 in categorie:
Op maandag 1 mei kunt u na de Wallecan Cup genieten van een heerlijke kaastafel. € 20 per persoon voor spelers. € 25 per persoon voor niet-spelers. Inschrijven noodzakelijk via i-golf of via het onthaal.
Gepost op zondag, 16 april, 2017 in categorie:
Op 16 april werd het Junior Paastornooi gehouden. Deze werd afgesloten met een paaseierenraap voor alle deelnemende kinderen. Aan de gelukkige gezichtjes te zien, was het een succes!
Gepost op woensdag, 12 april, 2017 in categorie:
Op maandag 17 april kan u na de Crelan Cup genieten van onze Paassugestie: Menu: Gemarineerde zalm met rucola Gebakken kabeljauw met mousselinesausje €20 p.p. voor leden/ €25 p.p. voor niet-leden Inschrijven noodzakelijk via i-golf of onthaal
Gepost op vrijdag, 10 maart, 2017 in categorie: Golfseizoen 2017
Op 19 maart openen we het nieuwe seizoen met de Season’s Openingswedstrijd gesponsord door Heron Golf. Na de 18-holes wedstrijd kan u genieten van een heerlijke lunch. Vergeet u hiervoor zeker niet in te schrijven via I-golf onder de rubriek activiteiten. Ook niet-spelers zijn van harte welkom voor de lunch. * Côte à l’os met bearnaisesaus, fris slaatje en aardappel in de schil * Mini dame...
Gepost op vrijdag, 10 maart, 2017 in categorie:
Sinds maandag 6 maart maakt Tine Laforce deel uit van het Wellington-team. Tine is het vaste gezicht van het secretariaat en staat in voor de organisatie van het onthaal en de administratie. Tine heeft Toerisme en Recreatie gestudeerd in Brugge en heeft ruim 10 jaren ervaring in de toeristische sector. Deze geboren en getogen Oostendse heeft bovendien verborgen talenten als fotograaf en grimeuse...
Gepost op maandag, 5 juni, 2017 in categorie:
De werken in de Nieuwpoortsesteenweg starten 2 maart, vanaf 6 maart wordt de rijweg vanaf de Stuiverstraat (inclusief kruispunt) tot aan de Heilig Hartlaan afgefreesd. In de Nieuwpoortsesteenweg tussen de Stuiverstraat en de Northlaan wordt er nog niet gewerkt en is er verkeer mogelijk tussen de Northlaan en de Stuiverstraat. Onze parking is dus bereikbaar! Pas vanaf augustus 2017 vangen de...
Gepost op woensdag, 8 februari, 2017 in categorie:
Aandacht! Aandacht! Kalenderwijziging: Door het weekend Engeland werd de Wellinton Trophy in Oudenaarde (oorspronkelijk gepland op 3/6/2017) verplaatst naar vrijdag 26/5/2017 (dit is het verlengde weekend van hemelvaart). Course Anker zal gespeeld worden. Save the date: Op zondag 28/5/2017 zullen we het clubkampioenschap organiseren!
Gepost op zondag, 5 februari, 2017 in categorie:
Op zondag 5 februari organiseerden we een super juniortornooi met grote opkomst: maar liefst 28 juniors gaven het best van zichzelf, ondanks de barre weersomstandigheden! Bedankt aan onze super Pro's, Igor en aan onze begeleidende ouders om er een leuke dag van te maken. Meer foto's vindt u in het fotoalbum.