Golfnieuws

Gepost op donderdag, 14 september, 2017 in categorie:
Op zaterdag 16 september zal de kaart van de brasserie beperkt zijn tot de kleine kaart.
Gepost op woensdag, 6 september, 2017 in categorie:
De Elisabethlaan (van de Vredestraat tot de Seringenstraat) en de Generaal Jungbluthlaan worden op zondag 10 september van 00:00 -22:00 uur in beide richtingen verkenners-en parkeerbrij gemaakt. Het Kruispunt met de Torhoutsesteenweg blijft vrij.
Gepost op vrijdag, 1 september, 2017 in categorie:
Van 1 tot en met 3 september is er braderie in de straten rond Petit Paris. De Torhoutsesteenweg, Alfons Pieterslaan en Petit Paris zijn hierdoor deels afgesloten. Wellington Golf blijft bereikbaar als volgt: - Via de Nieuwpoortsesteenweg komende uit de richting van Petit Paris (Petit Paris toegankelijk via de Troonstraat (N34) en via Koninginnelaan) - Indien u uit de richting komt van de...
Gepost op zondag, 30 juli, 2017 in categorie:
Na de Inesis Cup op 6 augustus voorzien we een BBQ. Inschrijven is noodzakelijk via www.i-golf.be, de VVG app of aan het onthaal. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp
Gepost op woensdag, 26 juli, 2017 in categorie:
We starten vrijdagavond met de Twilight wedstrijd, shotgun 18h. Nadien is iedereen van harte welkom voor verrukkelijke Spaanse tapas op het gezelligste zomerterras van Oostende! De cocktail van de dag? Mojito! Tot dan!
Gepost op woensdag, 19 juli, 2017 in categorie:
Vanaf 7 augustus worden de werken op de Nieuwpoortsesteenweg hernomen. Hierbij vinden jullie de richtlijnen om Wellington Golf te bereiken. 7 augustus tot en met oktober: Werken tussen de Northlaan en de Goedheidstraat. Wellington Golf bereikbaar via de Nieuwpoortsesteenweg, komende vanaf het centrum (Petit Paris). Vanaf oktober zullen de werken starten bij Wellington Golf. We houden...
Gepost op woensdag, 19 juli, 2017 in categorie:
Na het grote succes van de vorige editie, zal het tapasbuffet van aanstaande vrijdag, 21 juli, vervangen worden door een tapasbar. Kom genieten van een heerlijk Spaans bordje (prijzen variërend tussen €4,50 en €7,00 p.p./per portie) of een verfrissende cuba libre voor slechts €6. We verwelkomen je graag vanaf 19h in de Tapas-brasserie / op het sfeervolle zomerterras (beneden).
Gepost op dinsdag, 11 juli, 2017 in categorie:
Kom op vrijdag 14 juli mee genieten van de gezellige tapas avond in het clubhuis! Hasta el viernes!
Gepost op donderdag, 29 juni, 2017 in categorie:
Op zondag 9 juli is er aansluitend op de Cheers Cup een mosseldiner. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op dinsdag, 20 juni, 2017 in categorie:
Op 2 juli organiseren we na de "Children's Hope Cup by Vancoppenolle brillen" een Salad Bar. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.