Golfnieuws

Gepost op zondag, 30 juli, 2017 in categorie:
Na de Inesis Cup op 6 augustus voorzien we een BBQ. Inschrijven is noodzakelijk via www.i-golf.be, de VVG app of aan het onthaal. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp
Gepost op woensdag, 26 juli, 2017 in categorie:
We starten vrijdagavond met de Twilight wedstrijd, shotgun 18h. Nadien is iedereen van harte welkom voor verrukkelijke Spaanse tapas op het gezelligste zomerterras van Oostende! De cocktail van de dag? Mojito! Tot dan!
Gepost op woensdag, 19 juli, 2017 in categorie:
Vanaf 7 augustus worden de werken op de Nieuwpoortsesteenweg hernomen. Hierbij vinden jullie de richtlijnen om Wellington Golf te bereiken. 7 augustus tot en met oktober: Werken tussen de Northlaan en de Goedheidstraat. Wellington Golf bereikbaar via de Nieuwpoortsesteenweg, komende vanaf het centrum (Petit Paris). Vanaf oktober zullen de werken starten bij Wellington Golf. We houden...
Gepost op woensdag, 19 juli, 2017 in categorie:
Na het grote succes van de vorige editie, zal het tapasbuffet van aanstaande vrijdag, 21 juli, vervangen worden door een tapasbar. Kom genieten van een heerlijk Spaans bordje (prijzen variërend tussen €4,50 en €7,00 p.p./per portie) of een verfrissende cuba libre voor slechts €6. We verwelkomen je graag vanaf 19h in de Tapas-brasserie / op het sfeervolle zomerterras (beneden).
Gepost op dinsdag, 11 juli, 2017 in categorie:
Kom op vrijdag 14 juli mee genieten van de gezellige tapas avond in het clubhuis! Hasta el viernes!
Gepost op donderdag, 29 juni, 2017 in categorie:
Op zondag 9 juli is er aansluitend op de Cheers Cup een mosseldiner. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op dinsdag, 20 juni, 2017 in categorie:
Op 2 juli organiseren we na de "Children's Hope Cup by Vancoppenolle brillen" een Salad Bar. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op zaterdag, 17 juni, 2017 in categorie:
Op 25 juni organiseren we na de "Captain's Prize" een BBQ. Prijs voor leden: 20 euro pp Prijs voor niet-leden: 25 euro pp De BBQ zal starten vanaf 15u30. Inschrijving noodzakelijk via i-golf.be of aan het onthaal.
Gepost op donderdag, 27 april, 2017 in categorie:
Op maandag 1 mei kunt u na de Wallecan Cup genieten van een heerlijke kaastafel. € 20 per persoon voor spelers. € 25 per persoon voor niet-spelers. Inschrijven noodzakelijk via i-golf of via het onthaal.
Gepost op zondag, 16 april, 2017 in categorie:
Op 16 april werd het Junior Paastornooi gehouden. Deze werd afgesloten met een paaseierenraap voor alle deelnemende kinderen. Aan de gelukkige gezichtjes te zien, was het een succes!