Over ons

Net zoals elke vereniging is Wellington golf een grote samenwerkende vennootschap.

Intussen hebben we een 800-tal leden en nog veel meer bezoekende greenfee spelers. Iedereen daarvan draagt bij aan de sfeer, de gezelligheid, de betrokkenheid en de vrolijkheid. En intussen verbeteren we onze handicap, step by step,..

 

 • Ons management

  Xavier Desimpel, zijn vrouw Kathy Demuynck, alsook Patrick Orlans, vormen het algemeen management. Zij doen elk een deel van het beleid, en vooral, ze doen het elk op hun eigen manier. 

  Xavier is naast voorzitter van Wellington golf ook CEO van Gluecom NV, Kathy is ook CEO van Demtre Meubelfabriek en Patrick is ook ambassadeur van Eventor en voorzitter van KRO, de eigenaar van de ACEG Wellington Arena.

 • Ons secretariaat

  Leen is verantwoordelijk voor ledenbeheer en boekhouding, Hilde voor communicatie en organisatie, Liesbeth voor de shop, Anne Mie voor de wedstrijden en Tim voor de lessen. Samen zorgen zij voor een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. U kan hen alles vragen over golf en over onze club. Zij leggen u de weg uit naar een langere longest drive en een dichtere nearest to the pin.

 • Onze lesgevers

  Met ons team lesgevers zetten we iedereen op de juiste golfweg. Fabien en Tim zijn onze pro's, en ook Bryckx, John, Franky en Paul effenen de weg naar een baanpermissie en het golfvaardigheidsbewijs. Zij zorgen ervoor dat jouw 'longest drive' langer wordt en jouw 'nearest to the pin' nog dichter.

 • Ons horeca team

  De mensen van ons Horeca team heten je van harte welkom in hun unieke brasserie. Werner, Hilde, Tom, Finn, Marleen, en koks Marc en Donald doen er alles aan om de inwendige mens te versterken. Zeker in de brasserie wordt jouw longest drive nog langer en jouw nearest to the pin nog dichter, vooral de verhalen erover.

 • Onze greenkeepers

  De greenkeepers Fabien en William maaien en verzorgen de fairways, de greens, de bunkers en de omgeving. Door goed gemaaide fairways en mooi onderhouden greens dragen zij bij aan, je raadt het al, langere longest drives en dichtere nearest to the pins.

 • Onze sportcommissie

  Onder leiding van Davy werkt de sportcommissie het hele jaar door aan een volledige tornooikalender met voor elk wat wils. Je kan wel veel oefenen en 'het' in de vingers hebben, mee spelen aan tornooien is nog een volgende stap. Opnieuw, alles voor langere longest drives en dichtere nearest to the pins. 

 • Onze leden

  Onze leden zijn met velen. Sommigen komen bijna elke dag naar de club, sommigen zien we maar af en toe. Maar iedereen is bij ons even welkom. En iedereen heeft zijn eigen longest drive en zijn eigen nearest to the pin..