Over ons

Ons team is trots om elk jaar meer dan negenhonderd leden en nog veel meer bezoekende greenfee-spelers te mogen verwelkomen. Elk van hen draagt bij aan de sfeer, de gezelligheid en de betrokkenheid... En daar zijn we dankbaar voor. Onze club bloeit en bouwt op een rijk verleden, maar staat altijd open voor verbetering. Zo waait er sinds het voorjaar van 2024 een nieuwe wind over onze groene oase, namelijk de overname van de Wellington Golf Club door Eventor, het bedrijf dat onder meer de renbaan uitbaat.

 • Ons bestuur

  Ons bestuur bestaat uit Olivier Orlans, zijn vrouw Kim Van Vaerenbergh en Joeri Impens als eigenaren van de WGO, Patrick Orlans als ambassadeur van Eventor en voorzitter van de Wellington Golf, en Ellen Waegeneire als operationeel manager. Samen zorgen zij voor het reilen en het zeilen in onze club.

 • Ons onthaal

  Leen is verantwoordelijk voor ledenbeheer, Hilde voor communicatie, Anne Mie voor de wedstrijden en Tim voor de lessen. Samen met Isabelle en Astrid creëren ze een relaxte sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Vraag hen gerust alles over golf en onze club. Zij leggen u de weg uit naar een langere longest drive en een dichtere nearest to the pin.

 • Onze lesgevers

  Met ons team lesgevers zetten we iedereen op de juiste golfweg. Tim en Ewout zijn onze pro's. Samen met John en initiator in opleiding Bryckx effenen ze de weg naar een baanpermissie en het golfvaardigheidsbewijs. Zij zorgen ervoor dat jouw longest drive langer wordt en jouw nearest to the pin nog dichter.

 • Ons Brasserie team

  Ons horeca team heet u van harte welkom in onze unieke brasserie, mét terrassen. Tom, Kurt en chef kok Bahir laten zowel golfers als niet-golfers genieten.

  Hier worden uw longest drive nog langer en uw nearest to the pin nog dichter en vooral de verhalen erover.

  Heeft u interesse in onze feestzaal voor zestig personen, contacteer ons en bespreek alle mogelijkheden.

 • Onze greenkeepers

  De greenkeepers Fabien, Geert en William maaien en verzorgen de fairways, de greens, de bunkers en de omgeving. Door goed gemaaide fairways en mooi onderhouden greens dragen zij bij aan, je raadt het al, langere longest drives en dichtere nearest to the pins.

   

 • Onze sportcommissie

  Onder leiding van Davy werkt de sportcommissie het hele jaar door aan een volledige tornooikalender met voor elk wat wils. Na veel oefenen en 'het' eindelijke in de vingers hebben, is deelnemen aan tornooien en logische volgende stap.

  Opnieuw, alles voor langere longest drives en dichtere nearest to the pins. 

 • Onze leden

  Onze leden zijn met velen. Sommigen komen bijna elke dag naar de club, sommigen zien we maar af en toe. We ontvangen hen graag, telkens opnieuw, met open armen.