Partners

U doet ons veel plezier door, waar mogelijk, iets te kopen bij één van onze sponsors. Door hun bijdrage helpen ze mee aan het upgraden van ons terrein en onze accomodatie, wat iedereen ten goede komt. We willen hen daarvoor dan ook heel hard bedanken !

Vandamme reizen, samen met Tui
Vandamme reizen is gespecialiseerd in golfreizen. zij werken zowel voor groepen als voor individuele reizigers. De golfreis die dit jaar door de sportcommissie gepland staat in juni, wordt ook door Rigo van reizen Vandamme begeleid.

Bekijk partner

Simply Rent
U kan bij Simply rent terecht voor het huren van een auto, een mini-bus of een bestelwagen, zowel op korte termijn, lange termijn als via leasing.

Bekijk partner

Defrancq bouwmaterialen
Bouwmaterialen Defrancq is fabrikant en groothandel voor dak en gevel. Met meer dan 20 filialen leveren ze snel en flexibel, desnoods meerder keren per week.

Bekijk partner

Vereenooghe
Bij groep Vereenooghe bent u altijd welkom, zowel voor personenwagens, bestelwagens als trucks. Met vestigingen in Brugge, Ieper, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostende, Roeselare, Tielt, Torhout en Veurne zou het kunnen dat er u zelfs te voet naar toe kan gaan.

Bekijk partner

Advenso
Advenso plaatst en onderhoudt zonnepanelen, huisbatterijen, laadpalen, airco's, zonneboilers, warmtepompboilers, etc. Vraag nu uw energie-analyse, dat hebben wij met Wellington golf ook gedaan.

Bekijk partner

ACEG
Onze site wordt gekeurd door ACEG, samen met hen werken we samen aan een energie bewustere omgeving. De Aceg arena is en wordt nog meer een pareltje en een voorbeeld.

Bekijk partner

Degroote vastgoed
We kunnen vastgoedgroep Degroote alleen maar dankbaar zijn, niet alleen door de sponsoring, maar ook door het plaatsen van de schitterende gebouwen van The Waves naast onze site.

Bekijk partner

General stores
General Stores is een wijnwinkel in het centrum van Oostende, in de gezellige wijk het Hazegras.

Bekijk partner

Filou
Filou bier van brouwerij Vanhonsebrouck, een sterk blond bier dat verleidt met een zachte smaak en een subtiele bitterheid.

Bekijk partner

Sanitrend
sanitrend is een gevestigde waarde in Oostende en omstreken voor sanitaire- en verwarmingsinstallaties.

Bekijk partner

Eventor
Met Eventor, Patrick en Olivier Orlans, hebben we een gelukkige samenwerking. Als eigenaar van de Wellington renbaan, alias ACEG Arena, zorgen zij mee met ons voor een fantastische site, een groene long midden in Oostende. Kom dat zien en vooral, kom dat beleven.

Bekijk partner

Absolute You
Absolute You nam sinds kort zijn intrek in het hoekhuis van onze site. Via een eenvoudig en flexibel online systeem, nemen zij de loonadministratie over, van wie dat wil.

Bekijk partner