Onze Pro's

Onze Pro's of golfleerkrachten zijn er voor jullie. Ze geven met veel passie en geduld uitleg, raad en persoonlijk advies.

 

Tim Jacob

Tim Jacob - 3 oktober 1984 - PGA coach

Als Headpro zit Tim niet alleen aan het onthaal op maandagen. Op alle andere dagen geeft hij privé-lessen, jeugdlessen en Start To Golf lessen.

"Het doel van iedere pro is om voor iedereen het pad te effenen zodat steeds meer mensen kunnen genieten van deze prachtige buitensport. Het vraagt wat inspanning om de fijne kneepjes van de golfsport onder de knie te krijgen, maar daar wil ik, Tim, u heel graag mee helpen."

T: 0476 90 27 00

Ewout Visschers

Ewout Visschers - 12 april 1975 - PGA coach

Ewout is gestart als head-pro in Spanje, Portugal, UK, Nederland en België. Hij is eveneens al pro geweest in Sao Paulo in Brazilië, op de golfacademie in Tessenderlo, bij Nuclea Mol en de Kempense golf. 

"Als jouw toegewijde coach zet ik mijn jarenlange ervaring in om spelers van alle niveaus te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Maak kennis met mijn uitgebreide coachingsdiensten zoals individuele lessen, stimulerende clinics en boeiende workshops. Of je nu als beginnende golfer je fundamenten wil versterken, een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil verfijnen of als jullie als groep samen willen trainen, we zoeken samen doelgericht naar de juiste lesmethode om jouw golfambities waar te maken."

T: 0475 45 32 01

Bryckx Meuleman

Bryckx Meuleman - 29 mei 1998 - Initiator in opleiding

Bryckx is pro in opleiding en wil zijn liefde voor sport en golfen doorgeven aan iedereen die interesse heeft. Hij geeft individuele en jeugdlessen les op woensdag en zaterdag.

T: 0491 25 03 58