Klik hier voor mogelijkheden

Je kan bij ons lessen volgen individueel, per 2 of per 3. Voor inlichtingen kan u op ons secretariaat terecht. 

 

Tim Jacob

Tim Jacob - 3 oktober 1984 - PGA coach

Zoals jullie allen weten, is Tim erg geliefd op onze club en is hij bijna altijd aanwezig. Op maandag zit Tim aan het onthaal, de andere dagen geeft hij privé-lessen, op woensdagnamiddag jeugdlessen en op dinsdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag start2golf.

"Het doel van iedere pro is om voor iedereen het pad te effenen zodat steeds meer mensen kunnen genieten van deze prachtige buitensport. Het vraagt wat inspanning om de fijne kneepjes van de golfsport onder de knie te krijgen, maar daar wil ik, Tim, u heel graag mee helpen."

Ewout Visschers

Ewout Visschers - 12 april 1975 - PGA coach

Ewout is gestart als head-pro in Spanje en in Portugal, in UK, in Nederland en in België. Hij is eveneens al pro geweest in Sao Paulo in Brazilië; op de golfacademie in Tessenderlo, bij Nuclea Mol en Kempense golf. 

De visie van Ewout komt overeen met de visie van Tim en de visie van onze club. Golflessen mogen niet gegeven worden volgens een standaardsysteem, maar aangepast aan de mogelijkheden van de speler. Ewout maakt samen met een cursist een plan op, volgens fysieke mogelijkheden, leeftijd, talent en beschikbare tijd. En de eigen wensen.

Bryckx Meuleman

Bryckx Meuleman - 29 mei 1998 - Initiator

Bryckx is pro in opleiding en geeft bij ons les op woensdag en zaterdag.